Disclaimer

Op Schepje Suiker verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn producten of diensten die ik uitgeprobeert heb om er zo mijn mening over te kunnen geven.

Sommige producten/diensten koop ik zelf of heb ik al in mijn bezit maar ik krijg ook producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste producten. Ik geef te allen tijde mijn eerlijke mening over de producten, ook als het minder positief is.

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van www.schepjesuiker.nlwww.schepjesuiker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van uitlatingen en reacties van derden op de hier gepubliceerde stukken.

Het is niet toegestaan afbeeldingen getoond op deze website te gebruiken voor eigen gebruik, of door te linken vanaf een andere website. Dit dient eerst overlegd te worden met www.schepjesuiker.nl . Afbeeldingen getoond op deze website worden gebruikt ter verduidelijking van het gezegde, mochten er auteursrechten aanwezig zijn op het afgebeelde dan mag u www.schepjesuiker.nl erover benaderen en zal de eventuele afbeelding vervangen worden.

5 thoughts on “Disclaimer”

  1. Pingback: Havermout appeltaart. | Bekentenissen van een zoetekauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *