Newsflash!

mariekephotography

De oplettende kijker had het al gezien maar er zijn al 3 maanden geen nieuwe artikelen op schepje suiker gekomen, waarom? Even een korte update.

Eigenlijk begon het een heel aantal maanden geleden al, ik merkte dat ik me er soms echt toe moest zetten om iets te bakken, ik hou van bakken maar soms had ik er gewoon geen zin in had ik het gevoel dat het “moest” voor het blog. De grootste onzin waarschijnlijk maar toch, het voelde zo. Waar ik normaal in de zomer een bakdipje had kreeg ik er de afgelopen winter ook last van maar dat weed ik aan drukte, nog even gewoon tijd maken dacht ik en als Fayah naar school gaat heb ik vast weer zo veel tijd dat ik niet kan wachten om weer te bakken en bloggen. Maar dat gebeurde niet. Natuurlijk ging Fayah wel naar school maar de bakzin bleef weg.

Mijn andere hobby, fotograferen, die bleef wel en daarmee kreeg ik het steeds drukker en hoe meer ik fotografeerde hoe meer ik verslaafd raakte aan mijn camera en de bakblikken steeds vaker in de la bleven tot ik 3 maanden geleden bedacht dat ik het wel klaar was met bloggen en eerlijk, dat voelde best goed. Voor mij een bevestiging dat ik er goed aan deed.

Voorlopig blijft schepje suiker nog wel gewoon online staan (zelf spiek ik namelijk ook nog geregeld voor een recept) maar ik zal wel een heel stuk later reageren op berichtjes. Sneller hulp nodig? Stuur dan even mailtje of een DM via instagram (daar ben ik nu te vinden onder mariekes_daily_life) en natuurlijk mag je me daar ook gewoon blijven/komen volgen, vind ik gezellig 😉

Misschien dat ik dit blog wel eens ga gebruiken als verlengde van mijn instagram maar voorlopig is het hier dus een heel stuk rustiger.

Mijn fotografie kun je vinden op de website van mariekephotography of via instagram onder @mariekephotography.

mariekephotography

3 thoughts on “Newsflash!”

  1. Hai Marieke,

    Ik kwam via Pinterest de pepernotentaart tegen. En ineens was daar de drang om te gaan bakken. Kitchenaid mogen lenen om te proberen en inmiddels heb ik een aantal van je taarten gebakken; de bokkenpootjestaart, de ferrero rochertaart en de mokka-Baileys. De paasei-taart staat op mijn lijstje. Ze zijn heerlijk!
    Goede voornemen voor 2019?? Wij eten gewoon door 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *