10 Dingen die je niet over mij wist.

Inmiddels heb ik al aardig wat woorden getypt op dit stukje van het internet maar wat weten jullie eigenlijk over mij? Deze 10 (soms best aparte) dingen wisten jullie vast nog niet!

  1. Ik lust geen koffie. Soms wenste ik dat het anders was maar ik vind het echt zo vies!
  2. Ik hang onze kleding altijd op kleur en dan bij voorkeur in vloeiende overloop. Van wit naar crème naar groen, blauw, paars, roze enz. Don vind ik dit -logisch- de grootste onzin en dus hang ik iedere paar dagen snel zijn kleding weer “op volgorde”.
  3. Zo netjes als mijn kast is zo’n zooi is mijn auto. Hoe goed ik mijn best ook doe, binnen 2 weken is het weer een grote bende.
  4. Ik vind poetsen vreselijk en toch werk ik in de schoonmaak! Op de een of andere manier vind ik poetsen bij iemand anders toch makkelijker als poetsen thuis. En je krijgt er voor betaald, dat is ook wel fijn 😉
  5. Als ik in bed lig en ik val niet meteen in slaap moet ik iedere 5 minuten plassen omdat ik anders niet in slaap kom omdat ik denk dat ik dan ’s nachts wakker wordt om te plassen. We noemen dat nu “de druppel tussen mijn oren” omdat mijn blaas natuurlijk helemaal niet zo snel vol loopt en het volledig tussen mijn oren zit dat ik alweer naar de wc zou moeten.
  6. Ik heb geen zwemdiploma. Ik kan wel zwemmen maar het afzwemmen ging bij mij nog via schoolzwemmen en is er nooit van gekomen.
  7. Ik ben panisch voor beestjes en dan vooral teken. Mijn moeder heeft een ernstige vorm van chronische Lyme en dus schiet ik al zwaar in de stress als er iemand over een grasveld loopt. Die vrouw die altijd begint te roepen als haar kind bij gras of struikjes loopt en een busje anti-tekenspray in haar hand heeft? Yep, that’s me!
  8. Ik was vreselijk met geld (geen gat in mijn hand maar eerder een geamputeerde arm) totdat ik begin dit jaar het licht zag en alles anders ging doen.
  9. Ik lust niets dat uit de zee komt.
  10. Daarentegen ben ik zwaar verslaafd aan chocola en heb een lactose intolerantie wat niet echt handig samengaat en dus slik ik me suf aan lactase pillen tegen de allergie verschijnselen.

Als ik zo teruglees heb ik best een paar gekke tikken haha! Hebben jullie ook van die rare trekjes of weetjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *