Snapshots April #3

Maandag, snapshotdag! We genoten van het warme weer, ik ging shoppen en Fayah had een dansoptreden! Kijk je mee?

Ik begon mijn week met een heerlijk dagje shoppen met een vriendinnetje. Soms is het zo lekker om zonder kind een dagje door de winkels te struinen. We slaagden goed ik at mijn eerste broodje op het terras! Het leek wel zomer!

Nog even snel langs Dunkin’ Donuts voor we naar huis gingen, zo lekker! En hoe vet is mijn flared broek? Eindelijk eens een trend die ik echt heel leuk vind!

Oh jongens, wat was het heerlijk weer he! Lekker buiten spelen, buiten eten en even de boel de boel laten. Ik was hier zo aan toe en heb me even compleet opgeladen in het zonnetje.

Zien jullie wat ik zie? De perenbomen staan in de bloesem! Echt prachtig! Na het wekelijkse bezoekje aan de appelboer schoten we dus weer snel de boomgaard in om foto’s te maken 🙂

En nog meer “we genieten van het zonnetje” foto’s.

Zaterdag had Fayah een optreden van haar dansschool. Zo ongelofelijk leuk om te zien! Ze deed het zo goed en alles was super goed geregeld. Apetrots op dit meisje! Na afloop was ze zo enthousiast dat ze maar rondjes bleef rennen op dit grasveld haha!
Tijdens de show heb ik geen foto’s genomen want ik wilde niemand voor het beeld zitten met mijn telefoon en als het goed is krijgen we binnenkort foto’s van de dansschool.

Klein nadeel van mooi weer… ik weiger dan te strijken dus toen het weer wat kouder werd moest ik aan deze enorme bende aan strijkerwas geloven 🙁

Ja hoor, staan we weer. Sinds er zo veel bloesem staat bij de appelboer wil Fayah iedere keer foto’s maken als we appels kopen (en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg!) dus nu maar een keer met papa op de foto.

Bij de boer verkopen ze nu ook weer aardbeien en dat zijn echt de lekkerste, zoetste aardbeien die je ooit gegeten hebt! Niet normaal lekker. Die middag lunchte we dus heerlijk met pannenkoeken met aardbei en hazelnootpasta. De lekkerste combinatie ever!

Het duurt ondertussen niet meer heel lang voor we op vakantie gaan en dus sloeg ik al wat zomerkleren in voor Fayah. Fayah kreeg meteen zin in de zomer en liep er de rest van de dag zo bij haha!

Tsja, die zomer kregen we er bij Fayah maar moeilijk uit haha. Ze rockte de “zonnebril op het puntje van je neus” trend dus maar mooi even tijdens het wegwerken van een stapel pannenkoeken.

In het laatste weekend heb ik eigenlijk geen foto’s meer gemaakt. Don kluste wat ik werkte aan een website (niet van mij) en dadelijk (ik type dit op zondagmiddag) vertrekken Don en ik naar Sanadome  om een avondje heerlijk te ontspannen.

Hebben jullie de afgelopen weken nog leuke dingen gedaan?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *