Snapshots April #2

Het is maandag en dat wil (om de week) zeggen dat het tijd is voor de snapshots! We genoten van het mooie weer en ik mocht een newbornshoot doen!

Afgelopen weken heb ik een boel foto’s gemaakt, de natuur wordt zo mooi nu het echt lente is geworden! Ik begon de afgelopen weken alleen niet in de buitenlucht maar binnen om lieve Fay op de foto te zetten. Benieuwd hoe de foto’s geworden zijn? Je kunt ze hier bekijken.

Daarna dook ik de keuken in om deze aardbeien cupcakes te maken en kijk eens wie zo lief was mij even te assisteren!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Wij zeker wel! We Don ruimde de schuur op en we genoten van een lekker ijsje. Nu nog alle groene aanslag uit te tuin zien te krijgen haha!

Ik deed weer eens een poging tot mijn kind aan het eten krijgen. Of ze er nou echt meer door gaat eten weet ik eigenlijk niet zo maar ze vindt het in iedere geval wel leuk als ik mijn best dus dus ach, dan doen we dat maar af en toe 😉

Ja! Het was tijd voor de eerste barbecue van het jaar!! Zo fijn om weer buiten te kunnen eten! Hopelijk kunnen we dit jaar de barbecue nog heel veel aansteken en het ziet er naar uit dat dat deze week al weer kan. Yay!

En dit is dus een voorbeeld van waarom ik zo gek ben op de lente. Al die bloesem, prachtig toch! Daar moet ik dan ook echt foto’s van maken en gelukkig had Fayah er ook zin in. Het liefst zou ik alle foto’s delen die ik toen gemaakt heb maar dat zal ik jullie niet aandoen 😉

Altijd leuk als een voorbijganger aanbied om even een foto te maken van ons samen 🙂

In het weekend reden we even langs de appelboer om -je raad het nooit- appels te kopen en toen zag ik dat ook de appelbomen bijna in de bloesem staan, ik moet nog even geduld hebben maar zeker weten dat we dan weer even langs de boomgaard wandelen.

We sloten het weekend af met een bezoekje aan de kinderboerderij, even lekker in het zonnetje zitten terwijl Fayah zich vermaakt met de diertjes en het speeltuintje.

Komende week schijnt het prachtig weer te worden dus hopelijk bestaat de volgende snapshots uit veel zonnige plaatjes! Hebben jullie al leuke plannen?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *