Snapshots April #1

Happy Monday! Voor de meeste mensen zal de maandag meestal niet zo’n “happy dag” zijn maar vandaag vast wel want het is nog pasen en dus zijn de meeste mensen nog lekker een dagje vrij! Heb jij mooi even tijd om deze snapshots te kijken 😉

2 weken geleden waren we allemaal nog alles behalve fit, de afgelopen tijd ben ik dan ook behoorlijk los gegaan met de vitamientjes en ik wil het niet te hard zeggen maar… ik voel me beter haha.

Zien jullie dit blije koppie? Ze gaat school steeds leuker vinden! Het afscheid blijft een spannend dingetje maar afgelopen vrijdag is het gelukt zonder te huilen! Zo ontzettend fijn!

Omdat Fayah school zo spannend vindt wil ik heel zeker niet te laat op het schoolplein staan om haar op te halen met als resultaat dat ik er iedere keer als een van de eerste sta. Meestal vind ik dat even wachten niet zo erg maar dit keer regende het en ik was mijn paraplu vergeten, dan is het wachten toch net wat minder fijn.

Hopelijk komt binnenkort de lente toch echt een keer de hoek om kijken en dus kochten we voor Fayah een stepje. Ze vind het helemaal geweldig en zo kan ze lekker buiten spelen.

Nee, dit is geen grapje. Ik heb echt sportkleding aan en was onderweg naar de sportschool (en ben er ook echt naar binnen gegaan 😉 ) De laatste keer dat ik een poging deed was weer mega lang geleden dus een beetje ongemakkelijk was het wel, nu hopen dat ik het vol houd!

Mocht wel he, na het sporten 😉

Op het werk kreeg ik een grote paashaas mee naar huis, die hield ik natuurlijk niet alleen voor mijzelf dus dit chocolademonster hielp mij even mee met opeten!

Wie zegt dat werken geen sport is is niet goed bij zijn hoofd haha! Tel daar nog maar eens 32 bedden opmaken bij op en ik vind het een behoorlijke work out.

Ik het weekend kreeg ik lente kriebels en dus haalde ik alle zomerkleding van zolder en gaf het een plekje in de kast, hopelijk is het snel weer om alles ook echt aan te gaan doen!

Laat april nu maar komen met hopelijk veel mooie en zonnige dagen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *