Snapshots maart #2

En toen zaten we alweer op de helft van maart, de afgelopen 2 weken waren leuk, druk en een beetje emo want Fayah werd 4!

We begonnen met voor Fayah de eerste volle schooldag op de basisschool, degenen die mij op instagram volgen hebben het misschien al gelezen maar de basisschool is toch net wat lastiger dan wij in eerste instantie verwacht hadden. Ze vind het echt geweldig leuk maar tegelijkertijd mist ze mij enorm. Na deze lange dag stopten we dus maar even bij het dierenparkje voor een gezellige “afsluiting” van de schooldag.

Ik maakte een quiche! Niets speciaals toch? Nou, voor mij wel! Ik ben enorm goed in het laten mislukken van een quiche en dit is dan ook het eerste exemplaar dat mij is gelukt en hij smaakte heerlijk! Het is een recept van Chickslovefood.nl en nog gezond ook!

Op bakgebied kwam ik al een klein beetje in zomerse sferen en ik bakte deze super lekkere en frisse citroencupcakes! Het recept staat inmiddels al online en mocht je geen zin hebben om te zoeken dan kan je even hier klikken ;).

Had ik al verteld dat ik lentekriebels kreeg? We gingen dus ook maar meteen viooltjes halen om de tuin wat op te vrolijken. Nu maar hopen dat ze niet stuk zijn gevroren het afgelopen weekend!

Met d’r zieke koppie op de peuterspeelzaal.

En toen  kwam ik erachter dat het eigenlijk nog helemaal geen lente is doordat de griep weer eens ons huis binnen viel. Fayah is nooit lang ziek en nu had ze 5 dagen 40 graden koorts! Helaas kon ze daardoor niet naar haar allerlaatste dagje peuterspeelzaal maar omdat ze zo ontzettend graag wilde zijn we alleen het laatste halfuurtje gegaan (puur op zetpillen) zodat ze wel haar afscheidsfeestje kon vieren, afscheid kon nemen van haar juffies en kon trakteren.

Natuurlijk nam ik een taartje mee naar de workshop 😉 | foto door Daily Apple Photography

Gelukkig stak ze mij niet aan met de griep want ik had een onwijs leuk weekend! Zaterdag volgde ik een hele leuke workshop fotografie bij Daily Apple en op zondag ging ik samen met mijn schoonmoeder en schoonzusjes naar de musical van The Lion King! Veel foto’s heb ik niet gemaakt maar het was ontzettend gezellig!

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *