Snapshots Maart #1

Het was zover! Fayah ging voor de allereerste keer wennen op de basisschool! Wat had ze er veel zin in en hoewel ze het ontzettend leuk had gevonden vond ze het echt niet leuk dat ik er niet bij was. De volgende keer wilde ze alleen maar gaan als het heel kort was haha.

Ik had verwacht dat ik emo-mama zou worden op de eerste schooldag maar eigenlijk heb ik alleen maar heel erg genoten van eventjes tijd voor mijzelf. Ik poetste me een slag in de rondte (heerlijk als het dan ook even opgeruimd blijft) en toen was het alweer tijd om Fayah op te halen. Ook heel fijn want haar verhalen zijn altijd zo leuk en samen thuis is natuurlijk ook gewoon veel gezelliger.

Vrijdag mocht ik voor een event cupcakes bakken. Heel erg leuk maar toen het even niet leek te gaan zoals ik wilde zat ik toch weer even vol stress mijn cakejes “gaar te staren”.

Zaterdag maakte ik foto’s voor het blog van  Lian (cakejevaneigendeeg.nl) en wat was dat heerlijk om te doen! Een mooi huis, lief kindje en Lian die zelf ook heel gezellig is. Zo leuk om dan foto’s te mogen maken! (meer over mijn fotografie vind je trouwens hier 😉 )

american pancakes

Weekend! Daar horen bij ons bijna altijd pannenkoeken bij, dit weekend bakte ik American pancakes en ze waren zo ontzettend lekker! Het recept staat inmiddels al online.

‘S middags gingen we naar het Nijntje museum. Fayah vroeg er de laatste tijd weer veel naar en we wilden graag iets gezelligs met z’n drieën doen en dus was de keus snel gemaakt.

Brr… wat was het koud weer he! Wij maakten ijs door een bakje water buiten te zetten en hoewel het voor ons als volwassenen natuurlijk niet veel voorstelt was het heel leuk om te zien hoe Fayah het vond om ijs te maken en er daarna mee te spelen.

Afgelopen week deed ik samen met wat vriendinnetjes mee aan een workshop haarvlechten. Het was onwijs gezellig en nu kan ik eindelijk meer dan alleen de “Elsa vlecht” haha!

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *