Terugblik 2017; de meest bekeken recepten!

Het jaar zit er weer op, nog 1 dag en dan is 2017 voorbij. Maar wat waren nou de beste recepten van het afgelopen jaar? Ik vind het altijd ontzettend leuk om even terug te kijken en dus dook ik de statistieken in om de beste recepten van 2017 op te zoeken.

100% eerlijk is het natuurlijk niet want een recept van januari heeft al 12 maanden bezoekers kunnen trekken en het recept van vorige week maar een paar dagen maar toch, ik houd van lijstjes en dus krijgen jullie er een van mij!

pepernotentaart

1 .Pepernotentaart.

Deze pepernotentaart stond met stip op nummer 1 en dat is toch best knap als je bedenkt dat dit recept laat in het jaar online is gekomen. Heel gek is het niet want hij is mooi, lekker en wie is er niet gek op pepernoten?!

gezonde appelcake

2. Gezonde Appelcake.

Deze cake zonder suiker scoorde heel goed het afgelopen jaar en helpt je meteen een beetje op weg met je goede voornemens want zo bak je nog eens iets zonder suiker!

chocolade drip taart recept

3. Chocolade Drip Cake.

Ik geef jullie geen ongelijk, dat deze cake op nummer 3 staat begrijp ik wel. Hij ziet er prachtig uit, is lekker en hoewel de taart er best indrukwekkend uit ziet is zo’n “drip cake” helemaal niet moeilijk te maken! Oh, en er zit salted caramel in, ook niet verkeerd!

oreo cupcake recept

4. Oreo Cupcakes.

Dat de meeste mensen gek zijn op oreo’s heb ik inmiddels wel begrepen en daardoor is deze cupcake ook geen verassing in het rijtje. Een eenvoudige oreo cupcake met een vanille topping en natuurlijk kan een oreo koekje op de bovenkant niet ontbreken.

recept chocolade hazelnoot taart

5. Chocolade Spektakeltaart.

De perfecte taart om alle kerstkoekjes en chocolaatjes in op te maken. De taart is als basis een heerlijke maar vrij basic chocoladetaart maar alle koekjes en chocolaatjes op de bovenkant maken het een echt spektakelstuk.

gender reveal cupcakes

6. Gender Reveal Cupcakes.

Dat deze cupcakes in het lijstje staan vind ik super leuk! Ik bakte ze voor de gender reveal party van mijn beste vriendinnetje (ze kreeg een meisje!) en aan de binnenkant van het cakeje zat een roze chocoladevulling. Al haar gasten hadden niets door totdat ze een hap van het cakeje namen, zeker weten een van de leukste dingen die het afgelopen jaar mocht bakken!

recept citroen meringue taart

7. Lemon Meringuetaart.

Dit vond ik een hele leuke taart om te maken! De toefjes zien er zo mooi uit en bij deze taart kon ik ook eindelijk het gasbrandertjes eens voor de dag halen. De gebrande topjes maken dat de taart er extra mooi uit ziet vind ik.

recept poepkoekjes

8. Poepkoekjes.

Deze “poepkoekjes” waren ook heel leuk om te maken, ik maakte ze samen met Fayah en ze zijn een ideaal vakantie projectje om je kind(eren) mee te vermaken op een regenachtige dag.

recept aardbeienmousse

9. Aardbeienmoussetaart.

Deze aardbeienmoussetaart verbaasd me eerlijk gezegd een klein beetje in het lijstje. Hij smaakt heerlijk (dus in dat opzicht snap ik het dan weer wel) maar eerlijk is eerlijk… ik heb wel eens een betere foto gemaakt 😉

recept limoncello cake

10. Limoncello Cake.

Ja! Nummer 10 in de lijst die snap ik dan weer wel heel goed! Deze limoncello cake brengt je helemaal terug in vakantiestemming! Lange avonden, warm weer, frisse limoncello… en dat in een cake, love it!

Dat waren ze dan. De 10 best bekeken recepten van 2017. Ik ben heel benieuwd welke recepten er over een jaar in dit lijstje staan!
Wat was jou favoriete recept van het afgelopen jaar? Ik ben heel benieuwd!

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *