Huishoudelijke mededeling + sneak preview

Hallo! Even een extra artikeltje op deze dinsdag voor een kleine huishoudelijke mededeling en om jullie alvast een klein kijkje te geven in wat er komende maand allemaal online gaat komen.

Misschien hadden jullie het afgelopen zaterdag al gemerkt maar heel de maand december zullen er iedere week 3 in plaats van 2 blogposts online komen! Ieder jaar merk ik weer dat jullie in december zo massaal opzoek gaan naar lekkere recepten (en eigenijk heb ik zelf in het najaar altijd een boel extra bak inspiratie) dat er deze hele maand niet alleen op maandag en donderdag maar nu ook op zaterdag een artikel online zal komen!

Wat kan je deze maand dan allemaal verwachten? Een gedeelte van de recepten heb ik natuurlijk al gemaakt in de afgelopen weken zoals de chocolade-kersen taart, sinaasappel cranberry tulband en de chocolade ster met pecannoten die je op de foto’s ziet. Ook heb ik het recept van deze oude bokkenpootjes taart een remake gegeven en deze zal dan ook de komende tijd online gaan komen.

Natuurlijk komt er nog veel meer online (waarvan ik een gedeelte nog moet bakken) maar dat verklap ik nog even niet ūüėČ er zal waarschijnlijk nog wel een mooie tulband bij komen en natuurlijk een lekker nagerecht, mocht je nog verzoekjes hebben dan laat het gerust weten bij de comments en dan zal ik kijken of ik het er nog ergens tussen geplaatst krijg!

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op Instagram, Facebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *