5 x recepten met pepernoten

pepernoten recepten

Wordt er in januari nauwelijks meer gekeken naar een pepernoten recept, op dit moment is dat wel even anders! Om het jullie wat makkelijker te makken heb ik een aantal recepten met pepernoten op een rijtjes gezet. En ja, voor ik weer commentaar krijg, ik weet dat het officieel kruidnoten zijn ;).

amandel speculaas cake bars

Amandel Speculaas Cake Bars.

Ik begin met een nieuwkomertje, deze lekkere cake bars van amandel en speculaas cake zijn snel en makkelijk te maken, de pepernoten zorgen voor een extra bite en het ziet er natuurlijk ook wat vrolijker uit.

Kruidnotencake met amandel

Kruidnotencake met Amandel.

Van een nieuw recept naar een oudje, deze kruidnotencake met amandel is niet alleen een plaatje om te zien, hij smaakt ook heerlijk!

Pepernoten tiramisu.

Deze pepernoten tiramisu doet het altijd goed! Wie houd er nu niet van een lekker nagerecht?! De tiramisu bestaat zoals het hoort voor een gedeelte uit mascarpone maar verder is ie helemaal afgemaakt met pepernoten en zelfs chocolademelk poeder om het lekker winters te maken!

pepernotentaart

Pepernotentaart.

Toch liever gewoon een taart bakken? Deze pepernotentaart heeft 3 lagen cake met pepernoten door het beslag en een lekkere chocolade crème er tussen en er omheen. Heel lekker en helemaal niet moeilijk te maken!

recept chocolade rijstevlaai met pepernoten

Chocolade Rijstevlaai met Pepernoten.

Het laatste recept voor nu is deze chocolade rijstevlaai met pepernoten! Misschien niet de combinatie waar je meteen aan denkt bij een rijstevlaai maar echt, dit smaakt heel erg lekker! In de bodem zitten speculaaskruiden, in de vulling pepernoten, daarop een heerlijk dikke laag slagroom -want het is nu toch niet de tijd om op de lijn te letten- en daarbovenop liggen weer pepernoten. Dat moet lekker zijn toch?!

Wat bakken jullie het liefst met pepernoten/kruidnoten?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *