Review: Strooigoed

review strooigoed

Oh wat ben ik gek op herfst en winter recepten. Mij maak je heel gelukkig met pepernoten, chocolade letters en zelfs die mierzoete muizen vind ik heerlijk! Je begrijpt dat toen ik het boek “Strooigoed” van Anne-Marij de Koning zag ik heel blij werd. Een heel boek gevuld met heerlijk winters gebak, dat moet haast wel goed zijn!

review strooigoed

Staat er dan alleen maar strooigoed in zul je misschien denken, nee. Natuurlijk vind je in het boek recepten voor pepernoten, speculaas en taaitaaipoppen maar behalve dat vind je ook recepten voor onder andere bokkenpootjes en vlaai met stoofperen.

Vegan en glutenvrij strooigoed.

Wat mij positief verraste was dat er in het boek aan iedereen gedacht is, zo staat er een recept in voor glutenvrije pepernoten maar ook aan de veganisten is gedacht met een recept voor vegan chocolade brownies en zelfs vegan chocolade”melk”! Super leuk natuurlijk dat je met een een beetje hulp van dit boek iedereen deze winter van iets lekkers kan voorzien.

review strooigoed

Vooraan in het boek vind je ook nog eens een handige verklarende lijst van basisingrediënten en bakgerei. Voor de (hobby)bakker met wat meer ervaring is dit misschien niet altijd nodig maar voor een beginner is dit zeker een fijn hulpmiddel en zelfs ik (als toch best grote hobby bakker) vind het onwijs fijn om soms even terug te kunnen grijpen naar zo’n handig en overzichtelijk lijstje.

Het boek Strooigoed is met zijn 71 pagina’s geen enorm groot boek maar toch vind ik het een echte aanwinst in mijn bakboeken collectie en zeker weten dat ik hier deze winter nog lekker uit ga bakken!

Het boek Strooigoed is voor €9,95 verkrijgbaar bij o.a. bol.com.

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

*Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier mijn disclaimer.

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *