5 heerlijke herfst recepten

herfst recepten

Houden jullie ook zo erg van herfstbaksels? Waar ik in de zomer altijd een dipje in mijn bakverslaving heb zitten sla ik de herfst altijd compleet door naar de andere kant. Het liefst sta ik elke dag in de keuken voor een echt herfstrecept en nu de herfst volop aan de gang is smaken kruidige recepten zo veel lekkerder! Ik zette 5 echte herfst toppers op een rijtje. 

recept pumpkin spice appeltaart

Pumpkin spice appeltaart.

Dit is een van mijn favoriete appeltaart recepten, behalve dat de taart echt heerlijk smaakt vind ik het echt een plaatje met alle mooie besneeuwde sterretjes erop. De taart zelf smaakt naar een een echte appeltaart maar dan lekker herfstig door de heerlijke pumpkin spice kruiden die erdoorheen zitten.

Kruidige pompoencake.

Deze pompoencake was het eerste recept dat ik met pompoen maakte en wat bleek? Het smaakt niet heel zoet maar wel erg lekker! Door de kruidenmix die door het beslag gaat smaakt ook deze cake heerlijk herfstig.

recept-stroopwafel-cupcakes

Stroopwafel cupcakes.

Bij herfst denk ik behalve aan kruiden en pompoen ook altijd aan karamel. Deze stroopwafel cupcakes smaken naar echte stroopwafel en zijn gevuld met heerlijke karamel.

pumpkin spice warme chocolademelk

Pumpkin spice chocolademelk.

Deze warme chocolademelk met pumpkin spices is perfect voor de koudere herfstdagen (of winter). Van warme chocolademelk warm ik altijd meteen op en met alle extra’s die hierin zitten kom je helemaal in gezellige op-de-bank-met-een-dekentje-sferen.

Appel crumble.

Terwijl ik dit type krijg ik meteen zin om deze appel crumle opnieuw te maken! Een crumble is vrij snel gemaakt en smaakt zo ontzettend lekker. Koud smaakt het al goed maar het liefst eet ik deze appel crumble als ie nog warm is.

Wat zijn jullie favoriete herfst recepten?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *