Snapshots September!

September liep een beetje achter qua snapshots, eerst waren we op vakantie (wat je hier al kan lezen) en daarna was ik het eerlijk gezegd gewoon een beetje vergeten.

Toen we terug kwamen uit Frankrijk was hier ook ineens de herfst losgebarsten. Ik hou zo ontzettend van dit seizoen, zelfs van de regen (wel het liefst als ik binnen zit natuurlijk πŸ˜‰ )! De wind had alle blaadjes in een hoek geblazen en Fayah wilde daar graag in springen, prima plan en dus stonden we samen -voor het winkelcentrum haha- in de hoop met blaadjes te springen.

Had ik al gezegd dat ik van de herfst houd? We gooide er daarom maar meteen wat herftvoedsel in en wat smaakte dit pompoensoepje lekker! Het is gewoon een verspakket van de Albert Heijn maar hij smaakt zo lekker dat ik het de week erna opnieuw maakte.

De laatste dag dat we samen vakantie hadden gingen we lekker eten bij het pannenkoekenhuis. Er zit hier een heel lekker en gezellig pannenkoekenhuis in de buurt en dat vonden we wel een leuke afsluiting.

Kijk wat er op de mat viel! Het nieuwe bakboek van Laura’s Bakery! Hij is zo leuk! Ik kan niet wachten om er een review van te schrijven, nu alleen nog tijd vinden πŸ˜‰

Na onze vakantie met zijn 3e begon voor Fayah de peuterspeelzaal weer maar verder had ik nog heel veel leuke dingen willen doen want ik had nog tot het einde van de maand vrij. “Mijn” vakantie begon met super leuk nieuws, een vriendinnetje was bevallen ik mocht foto’s komen maken van de baby! 1 van de foto’s is gebruikt op het geboorte kaartje, zo leuk!!

Woensdag liep alles al een beetje in de soep doordat mijn oma ineens werd opgenomen in het ziekenhuis, daardoor moesten er even snel wat dingen gedaan worden en uiteindelijk kwam er van iets leuks met Fayah doen maar weinig terecht. Omdat het donderdag mooi weer was en de speeltuin nog open was besloten we de woensdag dan maar in te halen en de middag lekker in de speeltuin door te brengen.

Vrijdag stond ik klaar om Fayah naar school te brengen toen ineens de telefoon ging. Het ging ineens heel slecht met oma, of ik snel met pap en mam naar het ziekenhuis wilde komen…
’s Middags haalde ik Fayah eerder uit school en gingen we nog snel even samen terug naar oma, op de foto zitten we heel even beneden in het ziekenhuis om Fayah even uit die bedompte kamer te halen en later die middag is mijn oma overleden πŸ™

Van de rest van de maand heb ik weinig foto’s, we waren vooral bezig met alles regelen voor de uitvaart van mijn oma en toen was september ineens voorbij. Laten we hopen op dat oktober iets leuker is dan dat september eindigde…

 

2 thoughts on “Snapshots September!”

  1. Gecondoleerd met het verlies van je oma…
    En dat soepje ziet er heerlijk uit…. (snel naar de ah voor zo’n vers pakket πŸ˜‡)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *