Gezonde sinaasappel ijsjes! (heel makkelijk!)

gezonde sinaasappel ijsjes

Oh wat ben ik toch gek op ijsjes! Eigenlijk ken ik ook maar weinig mensen die niet van ijs houden maar al die ijsjes willen aan het eind van de vakantieperiode best wel eens op je heupen gaan plakken. Geen ijs is natuurlijk absoluut geen optie en daarom maakte ik veel te eenvoudige èn gezonde sinaasappel ijsjes!

Deze ijsjes zijn zo eenvoudig te maken dat het eigenlijk een beetje lachwekkend is dat ik er een heel artikel over schrijf maar aan de andere kant… ze zijn wel echt lekker en waarom zou ik ze dan niet delen?!

Met deze gezonde sinaasappelijsjes kan met een gerust gevoel toegeven aan je ijscravings tijdens de laatste mooie dagen van het jaar en laten we hopen op een hele mooie en lange nazomer zodat er nog heel veel ijsjes gegeten kunnen worden!

gezonde sinaasappel ijsjes

Hoe makkelijk zijn die ijsje te maken dan? Nou men nemen 1 ingrediënt, een ijsvorm en een diepvries en… nou ja 1+1=2 eigenlijk 😉 een kind kan de was doen.

Voor het mooie overzicht heb ik “recept” hieronder nog even netjes uitgeschreven dus kijk snel verder voor het -veel te eenvoudige- recept.

Recept voor 4 gezonde sinaasappel ijsjes.

Ingrediënten:

  • 1 liter (vers geperste) sinaasappelsap

Extra

  • ijsvormpjes/bakjes
  • eventueel ijsstokjes
  • diepvries

Bereidingswijze:

  • Giet de sinaasappelsap in de ijsvormpjes, steek er eventueel nog een ijsstokje in zet de ijsjes ca. 8 uur in de diepvries.

Ik zei toch dat het te eenvoudig was 😉

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *