Buiten de deur: eten bij Uniek 1932

uniek 1932

Afgelopen week was het tijd voor een dagje shoppen (yay!) Samen met een vriendinnetje sjokten we alle winkels af en daar krijg je behoorlijke honger van. Van Social deal kreeg ik de uitnodiging om bij Uniek 1932 in Venray te eten en kwam dat even goed uit want dat lag voor ons precies op de terugweg.

Al aardig moe van het winkelen parkeerden we de auto en liepen een klein stukje in het “centrum” van Venray waar we Uniek 1932 al snel vonden, een niet al te groot restaurant met genoeg lekkers te kiezen.

uniek 1932

Vooraf kreeg ik een lekkere cocktail en voor het zwangere vriendinnetje werd meteen een alternatief drankje geregeld. Ik begon met een champignonpotje wat echt overheerlijk smaakte!

uniek 1932

Als hoofdgerecht koos ik voor cajun chicken pasta, erg lekker maar veel te veel! Hoewel het echt lekker smaakte vind ik het wel altijd een beetje vervelend als er zo veel op je bord ligt, dan stuur ik het “half” weg en voel ik me toch altijd een beetje schuldig dat ik niet alles op kon maar misschien ligt dat aan mij. Hoe dan ook, lekker was het wel.

uniek 1932

Natuurlijk sloten we af met een heerlijk dessert, ik ging voor kaneelijs met gekarameliseerde appel en dat smaakte echt heel goed! Dat moet ik thuis ook eens proberen te maken.

Wil jij Uniek 1932 nou ook eens proberen? Kijk dan snel op Social deal en zo kan jij met 44%(!) korting genieten van een lekker en uitgebreid 3-gangen keuze menu en betaal je nu maar 12,95 in plaats 22,95!

*Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking met Social Deal, lees hier mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *