5 x Bakken zonder eieren!

bakken zonder eieren

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar hier in de regio is er geen supermarkt meer die nog eieren verkoopt. Logisch want wie wil er nu giftige eiren?! Niemand natuurlijk. Beetje jammer is wel dat bakken daardoor een stuk lastiger wordt maar voor dat probleem heb ik nu een oplossing! Lees snel verder voor 5 heerlijke recepten zonder eieren!

Amerikaanse appeltaart.

bakken zonder eieren

Deze Amerikaanse appeltaart smaakt heerlijk met als voordeel dat je voor het deeg helemaal geen eieren nodig hebt!

Citroen kwarktaart met amarettini.

bakken zonder eieren

Heerlijk in de zomer! Deze citroen kwarktaart met amarettini smaakt heerlijk fris en zomers en door de amerettini smaakt het ook nog eens een beetje naar Italië (voor zover iets naar een land kan smaken ;))

Brownie ijs sandwiches.

bakken zonder eieren

Nog meer zomers gebak! Deze brownie ijs sandwiches smaken verrukkelijk! Let er bij de keuze van de brownie mix wel even op dat je er geen ei aan toe moet voegen maar gelukkig bestaan er een hele hoop kant-en-klare mixen waarbij je alleen wat water toevoegt.

Tompoucen.

bakken zonder eieren

Tompoucen doen me altijd een beetje aan vroeger denken en dat is best een beetje gek want ze smaken ook nu nog heerlijk! Met dit recept zet je tompoucen op tafel die veel lekker zijn dan die uit de winkel!

Oreo Trifle.

bakken zonder eieren

Zei er iemand Oreo?! Oreo’s zijn toch wel mijn favoriete koekjes om mee te bakken (en om zo te snoepen), ze smaken gewoon lekker bij bijna alles en zo ook in deze Oreo trifle. Snel klaar en leuk om met je kind/neefje/nichtje/buurmeisje/you name it te maken!

Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven om te bakken zonder eieren! Wat is jullie favoriete recept zonder eieren? Laat het me vooral weten, vind ik leuk!

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *