Vakantie tip: Eten op het pannekoekschip!

Gisteren begon hier in het zuiden de zomervakantie. Voor Fayah de eerste echte grote vakantie en die vakantie wilde ik graag op een leuke manier inluiden dus toen ik van Social Deal de vraag kreeg of ik pannenkoeken wilde gaan eten op een heus schip hoefde ik niet lang na te denken. Pannenkoeken + boot is voor Fayah (en dus ook voor ons) een wel heel leuke manier om de vakantie mee te beginnen!

Het pannenkoekschip ligt in het kanaal in Helmond en mooi versierd met gezellige lampjes zou je bijna denken dat de pakjesboot dit jaar de weg was krijt geraakt maar niets is minder waar, de boot hoort hier echt te liggen en in plaats van cadeautjes vindt je hier heerlijke pannenkoeken.

Met de voucher die wij hadden konden we onbeperkt pannenkoeken eten. Nou moet ik zeggen dat ik na 1,5 pannenkoek echt propvol zat en zelfs voor thee als “toetje” ging -iets wat maar zelden gebeurd- maar zelfs dan was het voordeliger om met deze voucher te gaan eten dan dat je voor de “normale” prijs zou kiezen, laat staan als je echt veel pannenkoeken kan eten!

And then THE FOOD!

Want wat aten wij dan? Ik begon met zoet (heb ik dat vast in the pocket 😉 ) en koos voor een pannenkoek met boerenjongens, vanille ijs en slagroom en ik kan niet anders dan zeggen dat dat echt een hele goede pannenkoek was! Door mijn gigantische honger had ik de hele pannenkoek weg weten te werken voordat ik eraan dacht een foto te maken maar om het goed te maken heb ik wel een foto van de pannenkoek van de hubster ;). Iets met pittige tomatensaus, salami en kaas, ik had een klein hapje geproefd en een echte aanrader!

Ronde 2 gingen we voor spek en appel en ik deed daar nog wat geitenkaas bij, echt verrukkelijk maar na een halve kon ik gewoon echt niet meer! Als nagerecht hadden we de keuze uit ijs, koffie of thee en aangezien ik echt geen hap meer naar binnen kreeg ging voor de thee ;).

Propvol gingen we weer naar huis en nog voor we bij de auto waren riep Fayah al “gaan we de volgende keer weer eten op de boot?”, ik ga er maar vanuit dat ze het dus erg leuk gevonden heeft!

Ook onbeperkt eten op het pannenkoekschip? Dat kan al vanaf €9 met deze voucher van Social Deal!

*Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking met Social Deal, lees hier mijn disclaimer.

2 thoughts on “Vakantie tip: Eten op het pannekoekschip!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *