Foodnieuws!

Het is weer even geleden dat er een foodnieuws online kwam (oeps) maar hij is er weer!ย Ik praat jullie weer bij over alle leuke nieuwe dingen of dingen die er misschien al even zijn maar voor mij nieuw zijn ๐Ÿ˜‰

tony chocolonely dondere melk

Tony Chocolonelyย 

Oh my… die Tony toch. Iedere keer komen ze weer met repen waar ik enorm nieuwsgierig naar ben en zo ook dit keer. Donkere melk en donkere melk pretzel toffee komen als nieuwe smaken in het vaste assortiment en ik ben vooral heel erg nieuwsgierig naar die laatste!

tastea

Tastea

Ken je die voorverpakte zakjes earl grey thee? Nou dat is dit zeker ziet! Tastea is een thee merk dat prachtige theemixen verkoopt om je goed bij te voelen. Zo hebben ze thee tegen menstruatie klachten en thee die helpt bij het afvallen. Zelf gebruik ik de energyboost thee voor dat beetje extra energie en het openmaken was al een feestje want jeetje wat ruikt dat lekker en wat ziet de thee er prachtig uit! Niet geheel onbelangrijk; hij smaakt ook nog eens erg lekker! Zelf ook proberen? Gebruik dan kortingscode “schepjesuiker”ย en tot 14 augustus bestel jij met 10% korting (m.u.v. de package deals).

hands off my chocolate

Chocolade bekers van Hands Off My Chocolate

Wie kent het niet, de Hands off my Chocolate chocolade repen? Naast de repen hebben ze nu iets nieuws namelijk chocolade bekers. Mooie bekers gevuld met heerlijke chocolaatjes. Ik kan niet wachten tot ik zo’n lekkere beker in mijn bezit heb!

Oreo thins

Ik maakte Oreo cupcakes, Oreo taart en een Oreo trifle. Je kan dus wel zeggen dat ik gek ben op Oreo’s. Nieuw zijn nu de Oreo thins, dezelfde heerlijke vulling maar dan met een dunner koekje… ik denk dat ik deze nog net wat lekkerder vind dan de originele!

dots and peas

Dots & Peas Sprinkels

Hallo, ik ben Marieke en ik ben een sprinkle-a-holic. Ik kan echt verliefd worden op mooie fel gekleurde sprinkles en tot voor kort moest je daarvoor in het buitenland zijn maar…. nu niet meer! Dots & Peas is een nederlandse webshop (in aanbouw) waar je prachtige spinkles kunt kopen!

Welke foodnieuwtjes zijn jullie opgevallen en moet ik zeker eens uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *