Aardbeien cheesecake milkshake!

aardbeien cheesecake milkshake

Ik weet niet of het aan mij ligt maar ik vind dat we dit jaar echt een prima zomer hebben. Behalve uren in het zwembadje liggen, vele malen barbecuen en eindeloos smeren met zonnebrand heb ik dan vrij weinig behoefte om me meer te bewegen dan strikt noodzakelijk is.

Op het blog is dit dan -helaas- ook een beetje te merken. No way dat ik met heet weer de oven aan ga zetten en op de wat koelere dagen moet ik dan toch echt mijn huis weer aan kant zien te krijgen want ook dat laat ik met mooi weer lekker verslonzen #loedermoeder. Gelukkig weet ik dat half Nederland hier in meer of mindere mate net zo overdenkt en jullie ook iets minder zitten te springen om ovenuren en veel liever genieten van het mooie weer. De drang naar verse (warme) taart komt in het najaar vanzelf wel weer.

aardbeien cheesecake milkshake

Waar ik wel zin in heb op warme dagen zijn milkshakes! Nou kan je er al een aantal vinden (zie hier) maar er kan er natuurlijk altijd eentje bij en dus maakte ik zojuist een onwijs lekkere aardbeien cheesecake milkshake. En ja die is net zo lekker als dat het klinkt!

Recept Aardbeien Cheesecake Milkshake (1 grote of 2 kleintjes)

Ingrediënten:

 • 3 bollen vanille ijs
 • 150 ml. melk
 • 2 el. aardbeienspread (of jam met minder suiker)
 • 3 digestive koekjes
 • slagroom

Extra:

 • staafmixer of blender

Bereidingswijze:

 • Breek 2 koekjes in grove stukken.
 • Doe het ijs, de melk, aardbeienspread en  de gebroken koekjes in een hoge kom of maatbeker en mix dit met een staafmixer (of gebruik een blender) tot een egaal mengsel.
 • Giet het mengsel in een glas en spuit hier een toef slagroom op.
 • Breek het laatste koekje in stukken en steek dit in de slagroom.
 • Ter versiering heb ik er nog een rietje en een kloddertje aardbeienspread op gedaan maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk 😉

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *