De sweet table van Fayah’s feestje!

sweet table

Inmiddels is het alweer zo’n 1,5 week geleden dan Fayah haar eerste echte feestje mocht geven waarvoor ik een gezellige sweet table maakte en natuurlijk deel ik die maar al te graag met jullie! Kijk je mee?

Van sommige baksels moet het recept nog uitgeschreven worden en daar kan je dus binnenkort meer van verwachten maar om het een beetje overzichtelijk te houden krijg je nu een kijkje naar de tafel zelf.
sweet table

Aangezien er (bijna) alleen maar kindjes zouden zijn heb ik de tafel niet te groot gemaakt, die kleine maagjes wilde ik liever niet helemaal misselijk maken met zoetigheid en aangezien wij een spingkussen hadden gehuurd had ik ook niet veel zin om die omgedraaide zoete maagjes op te moeten dweilen (you get the picture).

sweet table

In eerste instantie was ik mijn plan om alles in circus thema te maken maar toen we zo veel leuke andere spulletjes tegen kwamen die Fayah heel mooi vond besloot ik het thema over boord te gooien en er gewoon een leuk feestje van te maken, ik bakte een taart die uiteraard was voorzien van de nodige glitters en felle kleurtjes, cupcakes in dito kleurtjes en voor de rest vulde ik de tafel met spekjes en popcorn.

sweet table

Vegan bakken.

Een van de kindjes op het feestje eet vegan en natuurlijk moet het voor haar ook leuk zijn en dus deed ik een poging tot het maken van een vegan cake (recept komt binnenkort online) en kocht ik vegan chocola.

Om iedereen van het nodige vocht te voorzien maakte ik een grote kan limonade zodat iedereen zelf limonade kon tappen. Zie je het voor je? 9 peuters die zelf drinken pakken (lees: een limonade zwembad maken)?! Dat deed ik dus lekker niet. De kan stond er dus voor de gezelligheid met de duidelijke instructie naar mij toe te komen als je dorst kreeg :p.

sweet table

Om de tafel helemaal feestelijk te maken hing ik een slinger boven de tafel en 2 onwijs leuke transparante ballonnen gevuld met confetti en versierd met roze en gouden linten. Fayah vond ze top!

Aan het eind van de dag was de tafel zo goed als leeg en is er niet gespuugd in het springkussen dus voor mij was het een geslaagd feestje met een sweet table die onwijs leuk was om te maken.

Maken jullie ook wel eens zo’n leuk versierde sweet table voor een feestje of pakken jullie het anders aan?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op InstagramFacebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *