Snapshot monday! #2

De afgelopen 2 weken zijn weer voorbij gevlogen! We hadden nog 1 week “vakantie” en het lekkere weer begon, kijk je mee?

Fayah had nog 1 week vakantie van de peuterspeelzaal en die week besloten we leuke dingen te gaan doen. Op dinsdag betekende dat gezellig met een vriendin en haar dochtertje naar de Efteling. Het weer was echt vreselijk (regen, regen en nog eens regen) maar toch was het erg gezellig en Fayah genoot volop!

Woensdag ochtend gingen we samen met Fayahs neefjes naar Monkey Town. Daarna waren we allebei kapot en dus gingen we lekker op bed frozen kijken 😉

Opa (mijn vader) had een nieuwe bril nodig maar geen idee wat voor iets en dus gingen Fayah en ik mee om een leuk montuur uit te zoeken. Zo schattig, samen duiven kijken… en die duiven maar azen op haar broodje haha!

Wat een rotklus was dit! Ruim een jaar geleden kocht ik 2 “schoolstoeltjes” op marktplaats voor een prikkie maar ze waren vreselijk lelijk rood en blauw geschilderd. Eindelijk had ik de moed verzameld en heb een begin gemaakt aan het kaal schuren ervan. De eerste is klaar en heeft alleen nog maar een laklaagje nodig maar voor stoel nummer 2 moet ik echt weer even zin gaan maken.

Eindelijk werd het wat beter weer! We vierde het maar meteen met een ijsje en wat baalde ik met dit zonnetje dat ik geen zonnebril op kon! Ik had al weken af en aan last van een lichte oogontsteking en na een bezoekje aan de huisarts kreeg ik een zalfje mee. De avond na deze foto begon ik ermee maar wat een drama! Ik bleek overgevoelig voor de zalf waardoor mijn oog veel en veel erger werd. Na het krijgen van een ander medicijn is het nu (4 dagen later) eindelijk weer zo ver “normaal” als voor het medicijn dus hopelijk nog een paar dagen zonder lenzen (die mag ik nu niet in) en daarna weer fijn de lenzen in en zonnebril op!

Eindelijk bestelde ik onze fotoboeken van 2016, ik maak altijd albums per jaar (met soms een deel 1 en deel 2) en wacht dan op een goede aanbieding. Nu was het zo ver en ik kan zo intens blij worden als mijn albums er dan zijn!

Wat werd het ineens heerlijk weer! Fayah speelde met water en ik zat heerlijk in mijn korte broek de zon op te zuigen, zo’n dagen doen zo goed! Hopelijk komen er nog veel meer aan!

We sloten de week af op Eindhoven Airport. We verveelden ons een beetje en besloten Fayah maar eens te laten zien hoe een vliegtuig er nou van dichtbij uit ziet. Ik geloof dat ze het best indrukwekkend vond. Al met al hadden we een heerlijke zondag.

Komende weken is er weer mooi weer voorspeld, ga ik opzoek naar spullen voor Fayahs feestje en heb ik weer wat recepten op de planning staan. Wat vinden jullie trouwens van de video?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op instagram, Facebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

 

2 thoughts on “Snapshot monday! #2”

  1. Ik vind het heerlijk om je blog te lezen!
    Wordt blij van je recepten en mooie taarten! De video is hartstikke goed, je kan er trots op zijn🖒
    Ga zo door! Groetjes lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *