Tof concept + win actie; gratis uit eten!

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben gezien eten wij de laatste tijd weer wat vaker buiten de deur en omdat dat zo leuk is wil ik graag een van jullie blij maken met een lekker avondje uit eten! Lees snel verder hoe je dit wint en waarom het zo tof is!

Een tijdje geleden hoorde ik voor het eerst van “Het laatste tafeltje” en na even zoeken bleek het echt een onwijs tof concept te zijn! Eigenlijk werkt het heel simpel; een restaurant krijgt een annulering en wil deze plek natuurlijk toch graag opgevuld hebben en plaatst een aanbieding op de website van Het Laatste Tafeltje. Vervolgens kan jij -via Het Laatste Tafeltje- met een leuke korting dit “tafeltje” reserveren! Hoe fijn is dat!

Je bezuinigt zo dus leuk op de kosten van een avondje uit maar wel met een heerlijke maaltijd! Jij blij, restaurant blij en ik vind dit dus echt een super leuk concept!

Voor de nieuwsgierigen onder ons die net als ik in Brabant wonen; ze hebben een handige Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte blijft van alle nieuwtjes uit deze regio (echt even volgen!) en ze hebben ook een handige app. (Natuurlijk zijn er ook een heleboel acties buiten Brabant).

And the best part… 1 van jullie mag ik dus blij maken met een tegoedbon t.w.v. 30 euro om via Het Laatste Tafeltje uit eten te gaan!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Like de Schepje Suiker-facebookpagina, deel de post over deze winactie en laat een reactie achter waarin je vertelt met wie je graag gaat eten.

Volgende week zal ik de winnaar bekend maken en check ondertussen hier nog even wat ze zoal te bieden hebben!

De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

One thought on “Tof concept + win actie; gratis uit eten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *