Fayah’s eerste feestje! | Circus Feestje; de voorpret!

circus feest

Nog een kleine maand en dan geeft Fayah haar allereerste echte feestje en ik heb er zin in! Fayah is enthousiast maar ik denk ik nog het meest. De voorbereidingen zijn in volle gang en ik vind het nu al leuk. 

Toen ik Fayah vroeg wat voor feestje ze graag wilde was het antwoord “met taart, ballonnen in alle kleuren en van die omhoog gaan aan een touwtje”.

Circus feestje!

Boven aan de lijst kwam dus een mooie taart en heliumballonnen maar dan heb je nog geen compleet feestje natuurlijk. Na even denken was ik er al snel uit, het wordt een circus feestje! Een leuk thema waarbij ik helemaal los kan gaan met kleurtjes. Inmiddels zijn de uitnodigingen de deur uit (ik vond hele leuke circus uitnodigingen bij de hema) en heb ik al een behoorlijk “bestel lijstje” gemaakt met allemaal leuke dingen die bij een circus feestje passen.

circus feestje

Het meeste hou ik nog even geheim (leuker voor alle gastjes) maar natuurlijk deel ik achteraf alles op het blog. Voor nu al een inimini sneak peek van wat leuke spulletjes die bij het thema passen.

Geven jullie ook themafeestjes of vind je het te veel gedoe? En zo ja wat was je thema?

NIKS MEER MISSEN?
Volg schepje suiker dan op instagram, Facebook of twitter (@schepjesuiker).
IETS GEMAAKT?
Tag SchepjeSuiker of #schepjesuiker, vind ik leuk!

One thought on “Fayah’s eerste feestje! | Circus Feestje; de voorpret!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *