EROPUIT: DINEREN BIJ VAIN’S

social deal vains

De laatste tijd hebben we weer de smaak te pakken om Fayah af en toe naar opa en oma te brengen om gezellig even met de hubster iets te doen, zo landen we afgelopen week bij Vain’s om eens lekker samen te eten.

Ik hou er van om nieuwe plekjes met lekker eten te ontdekken, via Social Deal kwamen we bij Vain’s terecht en dus stapten we in de auto richting Venlo om te kijken of Limburgers kunnen koken 😉

Ze serveren er allerlei “hip” maar vooral ook mooi uitziend (en vast heel lekker) eten, veel sushi maar aangezien ik geen visfanaat ben was ik heel blij dat er ook genoeg andere lekkere dingen waren!

social deal vains

social deal vain's

We begonnen met wat brood en een heerlijke Tom kha kung-soep (iets met kokos), daar maak je mij dus echt heel blij mee want ik ben gek op alles met kokos! Doordat we via een “social deal” hier aten hadden we geen vrije keuze in het menu maar dit stond van te voren allemaal keurig aangegeven. Zoals jullie misschien wel weten vindt de hubster kokos net zo vies als dat ik het lekker vind en gelukkig kreeg hij zonder gedoe een ander voorgerecht, heel fijn!

social deal vain's

Als hoofdgerecht aten we nasi goreng met kipsaté, een heet kippenvleugeltje en van alles eromheen, echt heel erg lekker! Eigenlijk zat ik hierna al propvol maar als echte zoetekauw sla ik het dessert natuurlijk never nooit over. Even later aten we dus nog een te lekker nagerecht wat bestond uit 3 verschillende dingen waarvan ik de naam even niet meer weet maar wat wel echt heel erg lekker smaakte!

Met volle buiken gingen we weer naar huis en hadden een hele gezellige en vooral lekkere avond gehad!

De deal waar wij gebruik van maakten vindt je hier en zo kan je al voor €14 een avond heerlijk eten!

*Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking met Social Deal, lees hier mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *