Paasei milkshake met roze slagroom en dragee eitjes

recept paasei milkshake

De winkels liggen er weer vol mee; paaseieren! Hoe graag ik er ook vanaf wil blijven er gaan toch ieder jaar weer een paar zakjes mee naar huis en voor ik het weet heb ik alles opgegeten. Dit keer besloot ik er eens iets anders mee te doen in plaats van ze direct in mijn mond te laten verdwijnen, ik maakte er een heerlijke paasei milkshake mee!

recept paasei milkshake

Voor deze paasei milkshake gebruikte ik dragee-eitjes en in het pakje dat ik kocht zaten ook wat pinda’s met een chocolade laagje, deze besloot ik er ook gewoon doorheen te doen en dat bleek heel erg lekker! Zonder deze “pinda eitjes” smaakt de milkshake ook super lekker dus je kan ze ook gewoon weglaten.

Recept paasei milkshake (2 kleine shakes).

Ingrediƫnten:
4 bollen vanille ijs
200 ml. melk
75 gr. dragee-eitjes
200 ml. verse slagroom
2 el. suiker
roze kleurstof

Bereidingswijze:
Klop de slagroom met de suiker en een paar druppels roze kleurstof stijf.
Hak de dragee-eitjes in stukken en leg een heel klein beetje apart (dit gebruik je straks als decoratie).
Doe de rest van de eitjes samen met het ijs en de melk in een blender en mix dit goed door elkaar.
Verdeel de milkshake over 2 glazen en schep er een grote toef roze slagroom op.
Versier de milkshake nu met een leuk rietje en de overgebleven stukjes paasei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *