HOTSPOT: THE STUDENT HOTEL EINDHOVEN

the-student-hotel-eindhoven

the-student-hotel-eindhoven

Wij zijn geen ouders die hun kind regelmatig naar de oppas brengen maar afgelopen weekend hadden de hubster en ik eens een weekendje voor onszelf. We brachten Fayah naar opa en oma en vertrokken richting Eindhoven om een weekendje in Eindhoven door te brengen. Normaal gesproken praten we dan het hele weekend over “wat Fayah nu weer aan het doen zou zijn” maar dit weekend niet. We genoten er even heerlijk van dat we niet op de klok hoefden te kijken ( is het al bedtijd voor F?) en genoten van een nachtje in het onwijs leuke The Student Hotel.

the-student-hotel-eindhoven

Genieten was echt het thema dit weekend. We shopten wat in het fijne Eindhoven en wandelden eind van de middag richting het hotel wat echt midden in het centrum en pal naast het station ligt. We hadden een prachtige kamer op de 23ste verdieping met geweldig uitzicht over de stad. Het ziet er altijd zo mooi uit van grote hoogte! Denk je even in dat het avond is en je alle prachtige lichtjes van deze “lichtstad” mooi ziet schitteren!

the-student-hotel-eindhoven

the-student-hotel-eindhoven

Tegen haf 7 begonnen onze magen te rommelen en zaten we beneden in het heerlijk lichte restaurant The Pool. Een modern maar gezellig interieur met prachtig grote hoge ramen waar we heerlijk hebben genoten van een beer can chicken (wat trouwens als chicken peri-peri op de kaart staat). Je weet niet wat je ziet als ze het serveren maar het smaakte echt verrukkelijk! De hubster wilde dit meteen zelf eens proberen te maken en hij houd niet eens van koken dus dat wil wat zeggen! We sloten af met een heerlijk dessert en doken later die avond ons fijne grote bed in.

the-student-hotel-eindhoven

Misschien wel het leukste aan dit hotel (op het lekkere eten na) vond ik het frisse interieur en alle geweldige woordspelingen, ik kan daar oprecht heel erg blij van worden! De hele dag door word je verrast door de grappige teksten die je door het hele gebouw vindt. Mocht je zelf eens een bezoekje aan The Student Hotel brengen wil ik natuurlijk niet alle pret bederven maar denk aan shampoo met de naam “Dirty Hairy”.

the-student-hotel-eindhoven

De volgende ochtend schoven we natuurlijk ook aan voor een lekker hotel ontbijt (LOVE IT) met fijne croissantjes en jus. Even voor de duidelijkheid, je zit niet te ontbijten tussen de wasmachines hoor 😉 die zitten een verdieping hoger maar wel super handig dat je even snel een wasje kan draaien natuurlijk!

the-student-hotel-eindhoven

Voor we weer helemaal opgeladen richting huis vertrokken speelden we nog even een potje tafeltennis want hoe leuk is dat?! Je kan er overigens ook poolen en gratis gebruik maken van de gym (maar zo sportief ben ik -helaas- niet).

Ik vind The Student Hotel (met restaurant The Pool) een echte aanrader. Het eten is er lekker (en heel betaalbaar), de sfeer top en het personeel erg vriendelijk. Wat wil een mens nog meer? Wifi natuurlijk maar dat is er overal (en nog nog gratis ook, we blijven Hollanders natuurlijk 😉 ).

*Dit artikel is een samenwerking met The Student Hotel.

BewarenBewaren

3 thoughts on “HOTSPOT: THE STUDENT HOTEL EINDHOVEN”

  1. Klinkt als een heerlijk weekend! Het hotel en restaurant zien er heel stijlvol en modern uit. Ik ga het hotel zeker onthouden want ik ben nog nooit in Eindhoven geweest en het ligt voor mij niet naast de deur, dus wie weet… 😉

  2. Pingback: Sneak Peek Maart | zon, the student hotel en de speen die niet verdween. | Schepje Suiker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *