De lekkerste winterrecepten van SchepjeSuiker

recept gingerbread cheesecake

Nog 2 weken en dan is het officieel winter en bij winter horen winterrecepten, ik zette de lekkerste winterrecepten van dit blog op een rijtje.

recept gingerbread cheesecake

Gingerbread Cheesecake.
Cheesecake is als je het mij vraagt altijd een goed idee en met deze gingerbread variant zet je een heerlijke winterse taart op tafel.

recept witte chocola munt cupcakes

Witte Chocola – Mint Cupcakes.
Bij het zien van deze cupcakes krijg ik meteen een winters gevoel en de smaak is ook nog eens heel erg winters. De mint in deze cupcake zorgt voor het lekkere frisse wintergevoel.

tiramisu met kersen

Tiramisu met Kersen.
Als ik aan winter denk dan denk ik ook aan lekker eten met minstens net zo lekkere nagerechten, deze tiramisu met kersen hoort daar zeker bij!

18

Chocolademelk Cupcakes.
Dit recept is echt al een oudje, hij is meegenomen vanuit mijn vorige blog en hoewel de foto’s niet echt top zijn, zijn de cupcakes heerlijk!

recept pumpkin spice appeltaart

Pumpkin Spice Appeltaart.
Een goede appeltaart is eigenlijk altijd wel lekker maar deze versie met poempoenkruiden smaakt extra lekker op koude winterdagen.

how to rendier cupcakes

Rendier Cupcakes.
Deze cupcakes hebben niet per se een winters smaakje maar ik vind ze er zo leuk uitzien dat ze toch een plek in dit rijtje verdienen. Hoe je ze maakt leg ik allemaal uit in het artikeltje.

Wat vinden jullie lekker in de winter en waar zouden jullie nog graag een recept van zien? Ik vind het leuk als je het me laat weten bij de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *