Broodje biefstuk

broodje biefstuk

recept broodje biefstuk

Het is weer tijd voor iets hartigs! Dit broodje biefstuk maakte ik speciaal voor de hubster die toch wel graag een stuk vlees eet maar stiekem vond ik het zelf ook heel erg lekker!

broodje biefstuk

Vroeger vond ik biefstuk eng want wat nou als het een schoenzool wordt?! Gelukkig weet ik inmiddels dat een biefstuk klaarmaken echt geen rocket science is en de rest van dit heerlijke broodje is ook een piece of cake (om het toch maar even zoet uit te drukken).

broodje biefstuk
Ik had de biefstuk eigenijk iets te dik gesneden, dit kan je dus beter wat dunner doen 😉

Manlief blij, ik blij en super lekker fris met dit warme weer (en snel kaar dus je kan weer vlug met je voetjes in een zwembadje)!

Recept broodje biefstuk (2 personen).

Ingrediënten:
1 biefstuk
1 grof afbak stokbrood
1 bakje coleslaw
klein zakje veldsla

Bereidingswijze:
Bak de biefstuk in ruim boter aan beide kanten op hoog vuur bruin.
Zet het vuur lager en baak beide kanten nog een paar minuten (let op dat je dit niet te lang doet).
Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat dit een paar minuten rusten.
Bak ondertussen het stokbrood af en snij dit doormidden.
Verdeel de coleslaw over het stokbrood en leg daar bovenop de veldsla.
Snij de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes (dunner dan op de foto’s 😉 ) en verdeel deze over het stokbrood.
Leg de bovenste helft van het stokbrood er weer bovenop en genieten maar.

One thought on “Broodje biefstuk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *