frisse appel-framboos-mango smoothie

appel-framboos smoothie

Gezond en lekker, met deze appel-framboos-mango smoothie heb je meteen een boel vitamientjes binnen 😉

appel-framboos smoothie

Ik ben geen goede fruit eter. Zo, dat is eruit. Ik lust wel fruit maar dan vooral mango, ananas en meloen. Van dat fruit waar je geen hele van op kan in een keer (manlief eet nooit mee) en ik de rest dan vergeet tot ik het bruin in de koelkast zie liggen (stom).

appel-framboos smoothie

Het is slecht, I know maar ik dus echt heel weinig fruit, de enigste manier waarop ik mijn fruit wel goed eet is met een smoothie. Ik gooi wat diepvriesfruit (dan blijft er niks liggen in de koelkast) in een bakje of blender en mix het tot het door een rietje kan. Niks geen plakkerige vingers of vergeten restjes maar wel lekker alle vitaminen naar binnen werken!

Recept (1 groot glas appel-kersen-mango smoothie)

Ingrediënten:
125 gr. mango
100 gr. frambozen
appelsap

Bereidingswijze:
Stop de mango en frambozen in een blender (of bak en gebruik een staafmixer) en blend dit tot een dikke puree.
Voeg appelsap toe tot je genoeg hebt voor een vol glas.
Zet de blender nog even aan zodat alles goed gemengd is.
Giet het is een glas en steek er een dik rietje in en gaan met die vitamine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *