gestest: Lidl brownie mix

lidl browniemix

lidl browniemix

Het is alweer enorm lang geleden dat ik een bakmix testte en het was tijd om daar verandering in te brengen. Ik maakte brownies met een mix voor double chocolate brownies van de Lidl en of het wat is lees je zo!

Ik ben niet zo van brownies uit een pak, meestal vind ik het gewoon chocolade cake maar toch durfde ik het aan en nam een pak mix mee naar huis. Een pak kost 1,79 dus als het nergens naar smaakt valt de schade mee ;).

In een pak zit een brownie vorm (erg handig!), een zak mix voor brownies en een zakje met witte chocolade stukjes. Voor de brownies heb je verder alleen 125 ml. water nodig en niks anders, hoe makkelijk!

lidl browniemix

Even goed mixen en hoppa de oven in, 40 min. wachten en klaar is de brownie. Zodra de brownie uit de oven komt moet deze 2 min. ondersteboven liggen, een beetje gek maar ik neem aan dat dit is zodat je een mooie gladde bovenkant krijgt voor als je de chocolade er overheen doet. De brownie bleef gelukkig niet aan de schaal plakken en dus kon ik deze weer netjes terug draaien.

lidl browniemix

Tijd voor het belangrijkste, de smaak. Dit viel me echt niet tegen! Het is geen fudgy brownie zoals ik ze zelf from scratch maak maar het is wel lekker plakkerige cake, zo een waar je mooie zwarte tanden van krijgt haha! De witte chocola smaakt er heerlijk bij, het enige nadeel is dat de witte chocola niet hard wordt maar dus zacht blijft. Ik heb 2 uur gewacht, of het met meer geduld wel hard wordt durf ik niet te zeggen want toen was de brownie hier al lang op!

Al met al echt een prima mix, snel, makkelijk en echt lekker! Een pak mix kost zoals ik al zei 1,79 en je vindt h’m bij de Lidl.

2 thoughts on “gestest: Lidl brownie mix”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *