Foodnieuws: Dr. Oetker Cookie Icings

dr oetker cookie icing

dr oetker cookie icing

Hoe graag ik ook bak en hoe ontzettend leuk ik het ook vind er zijn dingen waar ik bang voor ben. Een van die dingen is koekjes decoreren met royal icing. Echte royal icing maak je met eiwitten en onverwarmde eiwitten vind ik eng, stel je voor dat er iemand ziek van wordt?! Ik weet dat de kans klein is maar toch.

Gelukkig heeft Dr. Oetker nu iets nieuws in het assortiment namelijk kant en klare cookie icing! Geen angst meer voor rouwe eieren en toch koekjes versieren, top!

dr oetker cookie icing

De cookie icing is in 2 kleuren verkrijgbaar (roze en wit) en er zit meteen een handig spuitmondje bij.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijnĀ disclaimer.

2 thoughts on “Foodnieuws: Dr. Oetker Cookie Icings”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *