Pumpkin spice kruiden recept

Happy pumpkin spice season! Mijn voortuin ligt vol prachtig gekleurde blaadjes en ik ben helemaal in herfst sferen and I love it! Heerlijk kruidig gebak en met een warm drankje onder een dekentje televisie kijken, ik hou d’r van.

pumpkin spice kruiden recept 1

Om de herfst een goede start te geven leek het me leuk om komende maand zo veel mogelijk herfstig lekkers met jullie te delen en omdat er voor zaterdag een super lekkere pumpkin spike cake in de planning zit deel ik vandaag alvast het recept om zelf pumpkin spice te maken, simpel gezegd dus gewoon pompoenkruiden maar op z’n engels klinkt toch net wat lekkerder 😉 hieronder vind je het recept!

pumpkin spice kruiden recept

Recept pumkin spice 

Ingrediënten:
3 tl. kaneel (gemalen)
1,5 tl. kruidnagel (gemalen)
2 tl. nootmuskaat (gemalen)
2 tl. gember (gemalen)

Werkwijze:
Doe alle kruiden in een bakje met de deksel erop, schud even goed en klaar is de pumpkin spice mix!

3 thoughts on “Pumpkin spice kruiden recept”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *