Perfecte brownies.

recept perfecte brownies

recept perfecte brownies

Plaatste ik laatst een heerlijk brownie recept, deze is misschien nog wel beter! De vorige was heerlijk met stukjes chocolade erin maar hou je van een brownie met perfect knapperige bovenkant dan vind je dit recept misschien nog wel lekkerder!

recept perfecte brownies

Ik maak regelmatig brownies en welk recept mijn voorkeur heeft vind ik moeilijk te zeggen, ik hou wel van een brownie met iets extra’s zoals de chocolade stukjes maar als ik zin heb ik een “plain brownie” dan maak ik ze zeker op de manier die je hieronder kan lezen.

recept perfecte brownies

Recept.

Ingredienten:
135 gr. pure chocolade
115 gr. boter
215 gr. kristalsuiker
2 eieren
85 gr. bloem
(browniepan van 15×25 cm bekleed met bakpapier)

Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Klop met een mixer de eieren samen met de suiker in ca. 5 min. luchtig.
Smelt de chocolade samen met de boter tot er een glad en egaal mengsel ontstaat.
Voeg het chocolade mengsel aan de eieren toe en roer dit kort met een spatel door elkaar.
Zeef de bloem bij het ei/chocolade mengsel en meng dit weer kort maar goed met een spatel door elkaar.
Giet het beslag in de browniepan en bak de brownie in 30 min. gaar.

3 thoughts on “Perfecte brownies.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *