Voor bij de bbq: snelle salade

recept snelle salade

Hoewel ik het liefst taarten sta te bakken moet er natuurlijk ook normaal (en het liefst een beetje gezond) gegeten worden. Vooropgesteld: ik ben geen held in de keuken en bij het woordje ingewikkeld haak ik meteen af, voor mij is een maaltijd geslaagd als ie –natuurlijk- lekker is, gezond en binnen 30 min. klaar is.

Ik hou er gewoon niet van om de hele avond in de keuken te staan voor een avondmaaltijd en het lijkt me dat ik hier niet de enige in ben vandaar dat ik zo nu en dan mijn favoriete recepten met jullie ga delen.

recept snelle salade

Vandaag vind je hier het eerste recept voor een erg lekkere en simpele salade. Doe er wat meer pasta door en je hebt een echte maaltijdsalade of eet h’m zoals wij dat doen met een lekker worstje van de barbecue.

recept snelle salade

 

Snelle salade
Cook time:
Total time:
Ingredients
 • 1 zak veldsla (75 gram)
 • 4 trostomaten
 • 150 gram fusilli
 • 1 pot feta (300 gram)
 • tuinkruiden dressing
Instructions
 1. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
 2. Giet af met koud water en laat de fusilli helemaal afkoelen.
 3. Was de tomaten en snij ze in blokjes.
 4. Laat de feta een beetje uitlekken.
 5. Doe de sla in een grote kom en voeg hier de tomaten, feta en pasta aan toe.
 6. Voeg een klein beetje dressing toe en mix zodat alles goed verdeeld is.
Serving size: 3-4

 

One thought on “Voor bij de bbq: snelle salade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *