Sweetapolita Sprinkles!

sweetapolita sprinkles

Call me crazy maar ik kan helemaal enthousiast worden van sprinkles. Je weet wel van die mooie vrolijk gekleurde strooisels voor over je taart.

Waar ik echt mega hard van baal is dat het schijnbaar onmogelijk is om een paar mooie frisse en vrolijke strooisel in Nederland te krijgen. De heer Oetker, beste mensen van FunCakes? Vanwaar die muffe kleurtjes?

sweetapolita sprinkles

Er zijn mooie pareltjes te krijgen maar daar breek je dan weer bijna je tanden op en die mooie “confetti” vind ik alleen maar in grauwe kleuren. Rosie van Sweetapolita daarentegen heeft het helemaal begrepen! En hoewel het me een godsvermogen koste (bijna dan) en ze de halve wereld over moesten reizen ben ik dan eindelijk in het bezit van de meest prachtige, geweldige, oh-zo-jammy ogende sprinkles!

sweetapolita sprinkles

Zijn ze niet mooi?!  Ik kan niet wachten om met deze sprinkles aan de slag te gaan! Nu nog een te vette taart bedenken want zo’n mooie sprinkles verdienen natuurlijk wel een wel heule mooie taart!

De sprinkles komen in grote potten, zo is de kleinste maat al ruim 3 keer zo groot als bijv. een potje van Dr. Oetker! De prijs lijkt dan ook behoorlijk mee te vallen maar vergeet niet dat er nog verzendkosten bij komen en dat je met een beetje pech invoerrechten moet betalen (dit doe je bij de pakketbezorger aan de deur). In mijn geval kwamen de sprinkles in totaal op €15,00 per pot, veel geld natuurlijk maar als je dit omrekent naar de kleine potjes die je hier kunt kopen zijn ze absoluut duurder maar niet belachelijk duur, nadeel is wel dat je dus grote potten moet nemen en het totaal bedrag dus enorm snel oploopt (je kan wel even vooruit haha).

Ik ben benieuwd waar jullie je sprinkles halen en of jullie ze ook wel eens uit het buitenland halen?`

11 thoughts on “Sweetapolita Sprinkles!”

 1. Hi Marieke!

  Heb je extra moeten betalen voor de invoer rechten? Ik heb namelijk niet zo goede ervaringen met spullen bestellen uit America. Hoeveel potjes had je besteld?

  Groetjes

  1. Hoi Marucha,

   Het is alweer even geleden maar ik dacht dat ik 8 potjes had besteld en 20 euro aan invoerrechten moest betalen.
   De levering was wel heel snel en netjes!

   Groetjes!

 2. Hoi wat ziet dat er leuk uit ! heb jij ze in deze potjes gekocht zo ja welke heb je aangeklikt op de website.
  Of zelf overgegoten naar deze potjes
  Een vriendin van mij heeft een cupcake winkel en die wil dus heel graag weten of het dan handiger is om ze dan in grotere aantallen te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *