Havermout appeltaart.

koopmans havermout appeltaart

Ik ben gek op appeltaart, het is makkelijk te maken en iedereen lust het! Van Koopmans ontving ik vorige week een nieuwe variant en die wilde ik natuurlijk meteen proberen.

koopmans havermout appeltaart 2

Ik haalde de benodigde ingrediënten in huis en ging aan de slag met de nieuwe mix voor havermout appeltaart. Hoewel deze taart super gezond klinkt en ik al visioenen van een gezond ontbijt in de vorm van appeltaart kreeg (appel en havermout = een prima ontbijt toch?!) valt dat eigenlijk best tegen maar gezonder als een “normale” appeltaart is deze variant wel, er gaat een stuk minder suiker in en de havermout geeft een lekkere extra smaak aan de appeltaart.

koopmans havermout appeltaart

Een recept ga ik hier niet plaatsen aangezien alles heel duidelijk op het pak staat vermeld. Het enige wat ik heb aangepast waren de rozijnen aangezien iemand in mijn testteam (lees: schoonfamilie) die niet lust. De taart viel in de smaak en met een toef slagroom was de taart zo verdwenen. Het enige nadeel vond ik dat het lijkt alsof je deeg te kort komt waardoor ik maar heel weinig overhield om de kruimellaag mee te maken. Klein minpuntje dus maar de taart smaakte er niet minder lekker door.

koopmans havermout appeltaart

De mix is vanaf begin Augustus verkrijgbaar in de meeste supermarkten.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

One thought on “Havermout appeltaart.”

  1. Dit lijkt me lekker! Enne vast iets gezonder dan de ‘normale’ appeltaart versie.
    Wat een prachtig gebaksbordje trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *