Nationale pannenkoekdag.

pannenkoekdag

pannenkoekdag

Het is nationale pannenkoekdag! Ja echt die bestaat! Het is alweer 9 jaar geleden dat deze dag in het leven werd geroepen en ik moet eerlijk bekennen dat dit het eerste jaar is dat ik het op tijd in de gaten heb 😉

Laat Koopmans nu net voor deze leuke dag een nieuwe mix voor volkoren pannenkoeken hebben. Je kan er natuurlijk heerlijk hartige pannenkoeken mee maken (denk aan iets met zalm en roomkaas of spek erin gebakken) maar ik vind zoete pannenkoeken toch altijd het lekkerst. Een snufje kaneel door het beslag en dan gewoon met basterdsuiker of een beetje jam… super lekker!

Mocht je dus nog twijfelen wat te eten vanavond doe dan lekker mee met pannenkoekdag. Wij eten straks in ieder geval heerlijke pannenkoeken (kunnen we die nieuwe mix meteen eens gaan uitproberen) en voor Fayah de eerste keer dat ze pannenkoeken krijgt! Ik ben benieuwd wat ze er van vind!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *